1. Hem
  2. /
  3. Jobba hos oss
jobba-hos-oss-1.jpeg

Jobba hos oss

Är du redo att ta nästa steg i karriären? Se våra lediga tjänster här.

Vi söker reservdelssäljare


Som en del av vår expansion framåt söker HABil i Jönköping nu en reservdelssäljare som skall stärka vårt team ytterligare. Som reservdelssäljare hos oss kommer du att arbeta mot såväl butik som verkstad. Detta innebär att du kommer sköta försäljning, beställning och plockning av reservdelar och tillbehör. Du ansvarar för ordermottagning över disk, via telefon och web, samt arbetar med lagerhantering och inventering vid behov. Tjänsten innebär mycket kontakt med verkstaden, leverantörer, försäljning och kunder. Du arbetar med stort fokus på kund och service, och i ditt ansvar ingår att hålla en hög kvalité och arbeta effektivt och lösningsorienterat.


Du har kunskap och intresse av bildelar. En merit är om du har fordonsteknisk utbildning och tidigare har arbetat med servicearbete. Ett krav är vana av att arbeta med telefon och dator som redskap, gärna med erfarenhet av affärssystemet Kobra samt cabas.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är stresstålig, noggrann och besitter hög social kompetens. Du kan prioritera och har ett gott ordningssinne och strävar efter att ge så bra service som möjlighet. B-körkort är krav, utöver det så skall du behärska minst svenska och engelska både i tal och skrift.

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag med fantastiska nybilsvarumärken Peugeot, DS, Opel, Citroen och Mitsubishi. Tjänsten är heltid och placering Jönköping. HABil ingår i företagsgruppen MercariGroup med 6 anläggningar i mellansverige som tillsammans arbetar för att utveckla våra bolag och bilbranschen lokalt på våra orter.


Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Servicemarknadschef Jimmy Olander på jimmy.olander@habil.nu eller 036-30 48 61

ANSÖK HÄR

 

jobba-hos-oss-2.jpeg

Spontanansökan

Hittar du inte den tjänst du är ute efter. Välkommen in med din spontanansökan.

Jobba med experter

Hos oss har du ett härligt och mycket strukturerat team i en välskött och fin bilanläggning. Du har stor möjlighet till utveckling och arbete med hög frihetskänsla. Jonsson Bil ingår idag i företagsgruppen Mercari Group AB med totalt sex stora bilanläggningar i Örebro, Norrköping, Jönköping, Köping, Eskilstuna och Strängnäs som tillsammans representerar nybilsmärkena Peugeot, DS, Citroen, Opel, Mitsubishi, Mazda och Nissan.

mercari-group-22.jpeg
Stäng

Avvikande öppettider

Dessa datum har vi lite andra öppettider än vanligt.

Öppettider - Bilförsäljning

Julafton

Stängt

Juldagen

Stängt

Annandag jul

Stängt

Dagen före nyårshelgen

Verkstad & Reservdelar

7-15

Bilförsäljning

9-15

Nyårsafton

Stängt

Nyårsdagen

Stängt

Trettondagsafton

Verkstad & Reservdelar

7-15

Bilförsäljning

9-15

Trettondag jul

Stängt