1. Hem
  2. /
  3. Nya bilar
  4. /
  5. Opel Astra & Astra Plug-in Hybrid

Privatleasing

Från 3 699 kr/mån

Kontantpris

349 900 kr

opel-astra-01.png

Information

Opel Astra är en halvkombi med ett elegant utseende som ger låga driftskostnader och erbjuder innovativ teknik. Upptäck ett dynamiskt utbud av kraftfulla modeller med låg friktion, som i kombination med exceptionellt smidiga och sofistikerade växlingar, skapar mycket attraktiva köregenskaper. Gör dig redo att köra ännu längre med nästa generations Astra.

Bakom Opel Astras progressiva design står tysk ingenjörskonst av högsta kvalitet. Upplev banbrytande kontroll- och säkerhetssystem med de senaste Intellilux LED-pixelstrålkastarna. Underlätta parkering med Intelli-Vision 360° kamera och få en intuitiv körupplevelse genom den avancerade head-up displayen.

Fördelarna med Plug-in Hybrid

Med en Plug-in Hybrid väljer du själv körläge som matchar din resa, vägförhållandena och ditt humör. HYBRID-läget ger balanserad räckvidd och effekt, medan elmotorn aktiveras i EL-läget för noll CO2-utsläpp. SPORT-läget väljer du när du bara vill ha så roligt som möjligt och göra varje körning till en spännande upplevelse.

Smarta funktioner

Upplev en ny värld av nästa generations design. Inuti Opel Astra möts du direkt av den digitala instrumentpanelen Pure Panel som med smart och attraktiv design förser dig med förarinformation på ett helt nytt sätt. Systemet Drive Assist 1.0 innefattar filbytes och positioneringsassistans som gör att Opel Astra kan korrigera styrningen för att hjälpa dig att bibehålla en stabil körfältsposition och fler smarta funktioner. 

opel-astra.png

Boka provkörning

Vill du boka en prokörning? Fyll i dina uppgifter så kontaktar en säljare dig.

Hidden
Namn(Obligatoriskt)
Samtycke(Obligatoriskt)
Presentation av HA Bils säljteam

Vi är med dig hela vägen

Att köpa en Mitsubishi är första steget i vår relation tillsammans. Vi på HA Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Mitsubishi. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Mitsubishi. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!

Frågor?

Har du några frågor eller funderingar kring denna bil? Kontakta en säljare idag.

Hidden
Samtycke(Obligatoriskt)

Nya Opel i lager

opel-corsa-01.png

Opel Corsa & Corsa-e

En sportig halvkombi som passar perfekt som stadsbil och pendlarbil.
Stäng

Avvikande öppettider

Dessa datum har vi lite andra öppettider än vanligt.

Öppettider - Bilförsäljning

Julafton

Stängt

Juldagen

Stängt

Annandag jul

Stängt

Dagen före nyårshelgen

Verkstad & Reservdelar

7-15

Bilförsäljning

9-15

Nyårsafton

Stängt

Nyårsdagen

Stängt

Trettondagsafton

Verkstad & Reservdelar

7-15

Bilförsäljning

9-15

Trettondag jul

Stängt